Kontakt mig

Jeg tilbyder altid en afklarende samtale uden nogen former for forpligtelser. I første omgang kan vi tale sammen på telefonen, og aftale nærmere omkring evt. mødested eller online mødeplatform – hvad der nu passer bedst.

 

Kontakt mig for mødebooking

FAQ

Du skal ikke tøve med at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Du kan måske få svar på nogle af dine tvivlspunkter her på siden.

Skal jeg selv betale?

Mine outplacementforløb er typisk betalt af din tidligere eller nuværende arbejdsgiver. Jeg har også en del private kunder, som er kommet på eget initiativ, hvor jobcentret betaler.
Det er selvfølgelig muligt for dig selv at betale, hvis du ønsker det og har mulighed herfor. Jeg tilbyder private at dele betalingen op.

Hvor lang tid strækker forløbet sig over?

Mine basis outplacementforløb varer typisk 2-3 måneder. Individuelle outplacementforløb kan strække sig i op til 1 år.
Hvis dit forløb er en del af en pakkeløsning, som din tidligere arbejdsgiver betaler, vil der typisk være aftalt en periode, som svarer til dit opsigelsesvarsel.

Yder du løbende Onboardingrådgivning?

Onboarding er ofte en disciplin, der kræver løbende udvikling og varetagelse, for at man opnår de bedste resultater.
Derfor kan du enten indgå længerevarende konsulentkontrakt med mig, eller vælge en klippekortsordning, VI kan altid aftale, at jeg kommer og hjælper i forbindelse med nyansættelser eller i forbindelse med videreudvikling af strategi og forretningsmodel.

Hvordan kommer vi igang med Employer Branding?

Der er mange facetter i en optimal employer branding. Derfor kan det også være en uoverskuelig opgave for nogle at skulle sætte ind på hele “paletten”. Derfor starter jeg ofte med dét område, som din virksomhed har størst behov for. Det vil ofte være på baggrund af en forhåndsanalyse, som jeg foretager i samarbejde med relevante ledere og eventuel HR afdeling.

Kan du anbefale et rekrutteringsbureau?

Rekruttering og test af nye medarbejdere er en vigtig del af employer branding. Kendskab til medarbejdernes personprofiler er en forudsætning for at kunne arbejde optimalt med teamsammensætning, medarbejderudvikling og reboarding. Derfor tilbyder jeg selv personprofiltest med Disc og Enneagrammet, men jeg samarbejder også med flere forskellige bureauer, der er skarpe på hver deres brancher.

Kan du hjælpe med et online værktøj?

Det er en vigtig del af Onboarding, at der er styr på alle processerne, hvem der ejer ansvaret for de forskellige processer og opgaver. Jeg mener også det er vigtigt løbende at lave surveys, og måle om man skal justere på sin strategi, motiverende tiltag mm. Derfor har jeg tæt samarbejde med forskellige udbydere af HR it-systemer, som blandt andet gør det lettere at håndtere rekrutterings- og onboardingprocesserne.

Online og telefonisk sparring

Mine basisforløb vil primært foregå over Skype eller Zoom samt telefonen.
Når der er særlige forhold, er der selvfølgelig mulighed for at mødes i stedet.

Eneste krav er at du har en smartphone og en computer eller tablet, samt en stabil internetforbindelse.

 

E-mail

En del af mine forløb stiller krav til, at du har adgang til en emailkonto. 

Vi vil gennemgå dit CV og eksempler på ansøgninger, og der vil være tests og materiale jeg sender til dig. 

Mange gange er det nok med en smartphone eller tablet, for at se det materiale jeg sender. Men det kan være nødvendigt for dig at have adgang til en computer, for at kunne redigere i dine dokumenter og online profiler. 

 

 

Send en besked