ONLINE OG TELEFONISK SPARRING

Vi arbejder så digitalt som muligt, og derfor vil en del af vores kontakt foregå over Skype eller Zoom samt telefonen, mail og vores øvrige digitale værktøjer.

Når det er nødvendigt, kan vi selvfølgelig sagtens finde mulighed for at mødes i stedet.

Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Du kan måske også finde svar her på siden.

FAQ – REKRUTTERING

Hvor længe tager en rekrutteringsproces?

Traditionelt set tager en rekrutteringsproces 8 uger. Det kan selvfølgelig både gøres hurtigere – eller tage længere tid, afhængig af ønskerne til den nye medarbejder, og virksomhedens evne til at tiltrække kandidater. Vi kommer altid med vores bud på en tidslinje i forlængelse med vores opstartsmøde.

Hvor mange kandidater kan vi forvente?

Det er aldrig helt til at sige, hvor mange kandidater, der søger en stilling. Der kan være samfundsmæssige påvirkninger, sæson og særlige vilkår, der påvirker det. 
Vi kan dog sige at vi går efter en long list på ca. 30 kandidater, som vi barberer ned til en short list på 3-5 kandidater, som vi anbefaler.

Yder du løbende Onboardingrådgivning?

Onboarding er ofte en disciplin, der kræver løbende udvikling og varetagelse, for at man opnår de bedste resultater.
Derfor kan du enten indgå længerevarende konsulentkontrakt med mig, eller vælge en klippekortsordning, VI kan altid aftale, at jeg kommer og hjælper i forbindelse med nyansættelser eller i forbindelse med videreudvikling af strategi og forretningsmodel.

Hvordan kommer vi igang med Employer Branding?

Der er mange facetter i en optimal employer branding. Derfor kan det også være en uoverskuelig opgave for nogle at skulle sætte ind på hele “paletten”. Derfor starter jeg ofte med dét område, som din virksomhed har størst behov for. Det vil ofte være på baggrund af en forhåndsanalyse, som jeg foretager i samarbejde med relevante ledere og eventuel HR afdeling.

Er Assessment vigtigt?

Test af nye medarbejdere i forbindelse med rekruttering er afgørende for at finde det rette match. Testen kan endvidere bruges som samtaleværktøj, og kan anvendes til en del af medarbejderens udvikling i virksomheden. Derfor tilbyder vi selv personprofiltest med Disc og Enneagrammet, og samarbejder også med flere forskellige bureauer, der er skarpe på hver deres testtyper.

Kan I hjælpe med et online værktøj?

Det er en vigtig del af Onboarding, at der er styr på alle processerne, hvem der ejer ansvaret for de forskellige processer og opgaver. Vi mener også det er vigtigt løbende at lave surveys, og måle om man skal justere på sin strategi, motiverende tiltag mm. Derfor har vi tæt samarbejde med forskellige udbydere af HR it-systemer, som blandt andet gør det lettere at håndtere digital rekruttering og onboarding.

DET BETYDER MEGET FOR OS! 

Vi vægter tæt samarbejde og gode relationer til kunder og kandidater højt.

Det betyder for os, at vi altid arbejder med største diskretion, og sørger for at møde jer i øjenhøjde.

Vores talentbank rummer stærke profiler, og vi matcher altid kandidater via vores egen talentbank, via LinkedIn, samt via vores kontakter, ligesom vi foretager search og headhunting.

For at sikre det bedste match, anvender vi blandt andet en arbejdskultur test i forbindelse med registrering af kandidater, som vi matcher med virksomhedens arbejdskultur-test, fordi vi tror på at arbejdskulturen er afgørende for at kunne performe på et optimalt niveau.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen anvender vi endvidere jobrelevante cases og kompetence-screening, hvis det ønskes, ligesom vi tilbyder personprofil-test af såvel kandidater, såvel som relevante ledere og kollegaer.

Vi kan bistå i alle led af rekrutteringsfasen! En typisk rekrutteringsproces med vores hjælp vil tage 4-12 uger, men vil ikke kræve meget fra jeres side.

Vi kan hjælpe med alt fra afdækning af behov, udformning af kravsprofil og stillingsopslaget, til design af jobrelevante cases, udvælgelse af kandidater, afholdelse af samtaler og udførelse af- samt tilbagemelding på personprofil-test.

Vi sørger for at afklare med jer, hvad der er af forventninger til kandidaten, og I behøver således kun at tage stilling til samtaler med ca. 3 kandidater i forbindelse med jeres ansættelsesproces.

Vores metode og GDRP-sikre programmer håndterer at relevante beslutningstagere altid er enige med omkring kandidat-valget, og vi har mulighed for at foretage hele rekrutteringsprocessen online, hvis det ønskes eller skulle blive nødvendigt.

Kontakt

Katrine Gilberg

Michelle Barløse

Send en besked